Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha is een plant die groeit in India, Centraal- en Zuid-Azië en delen van Afrika. Het is één van de meest gebruikte kruiden in de leer van Ayurveda, de Indiase kruidenkunde. Het staat ook bekend als ‘Indiase Ginseng’ of ‘winterkers’. Het wordt al duizenden jaren toegepast als Ayurvedisch kruid. Het kruid heeft een sterke adaptogene werking. Adaptogenen beschermen het lichaam tijdens fysieke stress en het kruid staat dan ook bekend om de rustgevende werking.

Hoe wordt Ashwagandha gebruikt?

In de Indiase kruidenkunde wordt Ashwagandha al meer dan 4000 jaar gebruikt. De laatste jaren wordt het gebruik in Nederland en Westerse landen ook steeds populairder. Het staat bekend om zijn sterke adaptogene werking. Adaptogenen beschermen het lichaam tijdens fysieke stress. Ook wordt het kruid gebruikt bij het afvallen. In de traditionele Indiase kruidenheelkunde van de Ayurveda speelt het een belangrijke rol als afrodisiacum vanwege de libido verhogende werking.

Ashwagandha bezit een grote hoeveelheid antioxidanten, alkaloïden (zoals anaferine, anahygrine, cuscohygrine, whitaferine A en whitasomniferanolide) en steroïden zoals withanoliden, waarvan de laatsten te vergelijken zijn met ginsenosiden. Verder bevat Ashwagandha onverzadigde omega vetzuren, aminozuren en choline (vitamine B4).

Ashwagandha capsules kopen bij Supergoods

Ashwagandha capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashwagandha (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *