Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Artisjok Extract Plus?

Artisjok Extract Plus capsules zijn samengesteld met ingrediënten afkomstig uit twee planten: Artisjok en Mariadistel.

De artisjok is een distelplant, die werd gekweekt door de oude Grieken en Egyptenaren. De artisjok werd niet alleen voor de smaak gekweekt, maar ook voor de gezondheidsvoordelen. De plant heeft een gesloten, groene of paarse bloemkop met vlezige, eetbare bladeren. De artisjok is rijk aan vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten.

Artisjok Extract Plus capsules

De mariadistel is een plant die behoort tot de composietenfamilie. De plant komt van nature voor in Zuid-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De zaden van de mariadistel worden al eeuwenlang gebruikt voor medicinale doeleinden.

Hoe wordt Artisjok Extract Plus gebruikt?

De artisjok bevat veel antioxidanten en wordt al eeuwenlang door mensen gegeten om de spijsvertering en de reinigende werking van de lever te ondersteunen. De mix van de werkzame stoffen cynarine, cafeïnezuur en chlorogeenzuur beschermen de lever tegen giftige stoffen. Van oudsher wordt de artisjok dan ook gebruikt ter ondersteuning van een gezonde lever- en galfunctie en ter verbetering van de spijsvertering.

Het gebruik van Mariadistel voor medicinale doeleinden gebeurt ook al meer dan 2000 jaar. Mariadistel wordt net als artisjok gebruikt ter ondersteuning van de reinigende werking van de lever. In de Artisjok Plus capsules kun je profiteren van een aantal gezondheidsvoordelen van beide planten.

Mariadistel als toevoeging aan Artisjok Extract Plus

Artisjok Extract Plus capsules kopen bij Supergoods

Artisjok Extract Plus capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Artisjok Extract Plus (90 capsules)

  1. Tom Vrijlink

    Ik gebruik al meerdere jaren Artisjok voor mijn lever. Werkt heel goed voor mij.
    Supergoods levert ook keurig in de brievenbus.
    Heel tevreden. Tom.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *