Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Alfalfa?

Alfalfa is de Nederlandse naam van de spruitgroente Luzerne. Het zijn de kiemen van de zaadjes van de Luzerneklaver. Het lijkt op een soort minitaugé die steeds vaker wordt gebruikt in gerechten. Enerzijds voor de gezondheid en anderzijds, omdat we de smaak van Alfalfa steeds meer gaan waarderen.

Hoe wordt Alfalfa gebruikt?

Duizenden jaren geleden schreven de Arabieren een genezende en vitaliserende werking toe aan Alfalfa. De naam komt uit het Arabisch en betekent ‘vader van alle voedsel’ of ‘het beste voedsel’. Alfalfa is rijk aan calcium en kan de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen aanvullen. Het kan helpen tegen broze nagels en gespleten haar, opvliegers, nachtblindheid en osteoporose. Ook helpt het bij verbeteren van de schildklier, helpt bij het op peil houden van de weerstand en het kan zorgen voor meer energie.

Alfalfa capsules kopen bij Supergoods

Alfalfa capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alfalfa (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *