Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat zijn Acai bessen?

De Acai bes is een kleine paarse vrucht van de Acaipalm. De bes zit vol vitaminen, mineralen, antioxidanten, vetzuren en vezels. De bessen komen oorspronkelijk uit de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Acai is erg populair en wordt gezien als een echte superfood. De bessen worden vaak gebruikt in drankjes, smoothies en energierepen en worden verwerkt in poeders en capsules.

Hoe worden Acai bessen gebruikt?

Aangezien Acai bessen zeer rijk zijn aan vitaminen (zoals vitamine C, B en K), mineralen (zoals kalium, mangaan, koper, ijzer en magnesium), vezels en antioxidanten, zijn ze goed voor je gezondheid. Essentiële vetzuren kunnen ervoor zorgen dat de huid goed gehydrateerd blijft. Kalium is een belangrijk bestandsdeel voor vele lichaamsvloeistoffen en kan helpen bij de regulering van de bloeddruk.

De vitaminen uit de bes kunnen de stofwisseling gezond houden, waardoor koolhydraten, proteïnen en vetten goed verwerkt worden. Mannen en vrouwen die regelmatig deze capsules gebruiken, zullen ook merken dat het de eetlust kan verminderen. Hierdoor wordt het verliezen van gewicht makkelijker. Meer sporten en gezonder eten kan de stofwisseling verbeteren.

Acai capsules kopen bij Supergoods

Acai capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Acai (90 capsules)

  1. John Martens

    Ik gebruik Acai nu 3 maanden bij het ontbijt en voel me superlekker met veel meer energie dan voorheen. Aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *