Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Verzending & retour

Verzending

Als je voor 22:30 uur hebt besteld en betaald dan verzenden wij je bestelling direct dezelfde dag (alle bestellingen in het weekend worden op zondag verzonden). Wij verzenden je bestelling per brievenbuspost of per pakketpost met Post NL of DHL. Bestellingen naar België verzenden wij doorgaans met DPD. Na verzending ontvang je een track and trace code in je mail zodat jij jouw bestelling makkelijk kunt volgen. PostNL en DHL bezorgen 98% van de bestellingen de volgende dag bij je thuis.

Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen onze verzendkosten voor brievenbuspost € 4,95 en voor pakketpost € 6,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. Onze verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 6,95 per bestelling. Ook hier geldt; alle bestelling boven de € 50,- versturen we gratis.

Wat gebeurt er na het plaatsen van je bestelling

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je via e-mail een orderbevestiging. Hierin vind je een overzicht van jouw adresgegevens en je bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken via mail: info@supergoods.nl of op nummer: 085-1306919.

Artikel(en) retourneren

Volgens de voorwaarden kun je binnen 14 dagen artikel(en) retour sturen. Je dient het hiervoor onbeschadigd, en ongeopend te retourneren in de originele verpakking. Je vult hiervoor bijgaand retourformulier in en mailt dit naar ons op info@supergoods.nl EN je stopt het ingevulde formulier bij je retourzending. Door middel van het gemailde formulier meld je je verzoek tot retour van een (of meerdere) artikel(en) bij ons aan.

Retour

Na ontvangst van de retour gestuurde artikel(en) beoordelen wij of het ongeopend is en onbeschadigd retour is gekomen. Na akkoord zullen wij het bedrag van de artikel(en) die je retour gestuurd hebt terugstorten op je rekening. Dit doen wij op dezelfde naam en rekeningnummer als waarmee je het bij ons gekocht hebt. Bij een retour van de gehele bestelling vergoeden wij ook de eventuele initiële verzendkosten van de bestelling.

Belangrijk:

  • Mail het ingevulde formulier, binnen 14 dagen, naar info@supergoods.nl
  • Stop het formulier in het pakket dat je retour stuurt
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening
  • Retouren die niet zijn aangemeld en/of waar een formulier ontbreekt of te laat of beschadigd zijn kunnen niet retour worden genomen

Terugbetaling van retour:

Na ontvangst streven wij ernaar om een retour binnen 7 werkdagen beoordeeld, afgehandeld en gecrediteerd te hebben. Download hier je retourformulier