Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Overgang

Kruiden en supplementen voor de overgang

Wist je dat maar liefst 99% van de vrouwen last krijgt van overgangsverschijnselen. Je bent dus niet alleen! De meest voorkomende verschijnselen bij vrouwen in de overgang zijn opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen, gewichtstoename en vaginale droogheid.

Officieel zit je in de overgang als je al een jaar geen menstruatie hebt gehad. Vrouwen zijn gemiddeld tussen de 45 en 55 jaar als ze in de overgang zitten. Organen hebben oestrogeen nodig om goed te kunnen werken en doordat de eierstokken geleidelijk stoppen met de productie van oestrogeen, ontstaat er een tekort. Door de hormonale veranderingen bij vrouwen in deze periode gaat het lichaam op zoek naar een nieuwe balans. Dit heeft tot gevolg dat veel vrouwen overgangsverschijnselen ervaren als ze in deze leeftijdsgroep zitten.

Ben je als vrouw tijdens de overgang op zoek naar extra vitamines en mineralen in de vorm supplementen? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment met vitamines en natuurlijke supplementen. In deze categorie voor de overgang vind je capsules met voedingsstoffen ter aanvulling op een gezonde voeding.

Het gebruik van voedingssupplementen voor de overgang

Een supplement kan een goede aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. In theorie kun je alle benodigde vitaminen en mineralen uit je dagelijkse voeding halen, maar in de praktijk blijkt dat knap lastig. Het gebruik van voedingssupplementen is dus altijd een toevoeging op je voedingspatroon. Gezond blijven eten en op je voeding blijven letten is belangrijk. Supplementen kun je gebruiken om je lichaam extra te ondersteunen.

Bekende supplementen die vaak gebruikt worden door vrouwen tijdens de overgang zijn Zilverkaars, Rode Klaver, Hartgespan en Maca. Deze kruiden en supplementen staan in de traditionele kruidenkunde al vele eeuwen bekend om hun ondersteunende werking tegen overgangsverschijnselen voor vrouwen.

Supplementen voor de overgang kopen

Voedingssupplementen speciaal voor de overgang koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Toont alle 12 resultaten