Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Over Supergoods

Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: super goede producten om jezelf super goed te voelen. Fit en gezond met ondersteuning van onze kruiden, voedingssupplementen en etherische oliën. Uiteraard kun je met al je vragen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Supergoods.nl is dé webwinkel op het gebied van kruiden, voedingssupplementen en etherische oliën. Je kunt er terecht voor het kopen van allerlei verschillende producten om je fit en gezond te voelen. In onze webshop kun je eenvoudig online vitamines en voedingssupplementen kopen tegen een scherpe prijs. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie over supplementen uit de kruidengeneeskunde te geven en goede producten te leveren aan mensen die op zoek zijn naar voedingssupplementen voor een stukje extra ondersteuning. Op dit moment is er een team van professionals betrokken bij alle zaken rondom Supergoods.nl. Je kunt daarom altijd contact met ons opnemen voor persoonlijke adviezen en bij vragen rondom onze producten.

vrouw-neemt-supplement

Wij geloven in de kracht van de natuur

Bij Supergoods geloven we in de kracht van de natuur en in de werking van kruiden die bekend zijn uit de traditionele kruidenkunde uit verschillende landen en culturen. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en op basis van kennis uit de kruidenkunde. De natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken in onze producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Zo helpen we jou om je super goed te voelen.

Kenmerken en gezondheidsclaims

Veel van de genoemde gezondheidsclaims op de productpagina’s van onze website, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van onze supplementen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over een product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

over-supergoods-etherische-olie-en-vitaminen

Makkelijk verpakt in zakjes

Al onze voedingssupplementen zitten niet in een plastic potje maar in een handig zakje. Door de capsules te verpakken in zakjes past je bestelling door de brievenbus. Zo hoef je dus nooit thuis te blijven voor je bestelling. De zakjes hebben een speciale sluiting zodat je je supplementen weer makkelijk kunt afsluiten en zodat ze altijd luchtdicht verpakt zijn. Ook onze flesjes met etherische oliën passen door de brievenbus. Wel zo makkelijk toch? Lijkt ons super goed!

Geproduceerd door Chinaherbage

De voedingssupplementen en etherische oliën van Supergoods worden geproduceerd door Chinaherbage. Chinaherbage is volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en de samenstelling van het assortiment binnen de geldende wetgeving. Op alle verpakkingen van Supergoods staat Chinaherbage daarom als producent vermeld. Onder het motto “Zolang de mensheid bestaat, worden er kruiden gebruikt” is Chinaherbage al sinds 2004 producent en leverancier van een breed assortiment aan kruiden, voedingssupplementen en etherische olie.

Supergoede service van Supergoods

Naast supergoede producten staat supergoede service bij ons hoog in het vaandel.

  • Vanaf € 50,- gratis verzending (ook in België)
  • Dagelijks voor 22:30u besteld, direct verzonden
  • Eerlijke informatie en goede service
  • 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week

Ben je benieuwd geworden naar onze producten? Kijk dan snel verder naar alle producten op onze website, of zoek via het menu op producten per categorie.