Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Cholesterol

Kruiden en supplementen voor je cholesterol

Cholesterol heeft bij veel mensen een slechte reputatie, maar het is een belangrijke stof in het lichaam. Cholesterol is een lichaamseigen stof die door onze lever wordt aangemaakt en die in ons lichaam diverse belangrijke functies vervult. Het is een bouwstof voor lichaamscellen.

Cholesterol is er in twee soorten: een goede vorm (HDL-cholesterol) en een slechte vorm (LDL-cholesterol). Als je teveel LDL-cholesterol hebt, heb je meer risico op hart- en vaatziekten. Om te zorgen dat je LDL-cholesterol laag is en je HDL-cholesterolwaarde hoog, kun je een aantal dingen doen: Let op je voeding, zorg voor een gezond gewicht, zorgen voor voldoende beweging, rook niet en drink met mate. Naast deze tips voor een gezonde leefstijl kunnen onze supplementen helpen om je cholesterolwaardes op een normaal niveau te houden.

Ben je op zoek naar kruiden en supplementen voor je cholesterol? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment met vitamines en natuurlijke supplementen. In deze categorie met supplementen voor je cholesterol vind je capsules met voedingsstoffen ter aanvulling op een gezonde voeding.

Het gebruik van voedingssupplementen voor je cholesterol

Een supplement kan een goede aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. In theorie kun je alle benodigde vitaminen en mineralen uit je dagelijkse voeding halen, maar in de praktijk blijkt dat knap lastig. Het gebruik van voedingssupplementen is dus altijd een toevoeging op je voedingspatroon. Gezond blijven eten en op je voeding blijven letten is belangrijk. Supplementen kun je gebruiken om je lichaam extra te ondersteunen om je cholesterol op peil te houden.

Veel kruiden in ons assortiment in de categorie voor cholesterol richten zich op de ondersteuning van een normaal cholesterol, gezonde hart en bloedvaten en een goede bloeddruk en doorbloeding.

Kruiden en supplementen zoals Maretak, Jiaogulan en Ginkgo biloba staan in de traditionele kruidenkunde al vele eeuwen bekend om hun ondersteuning voor je cholesterol. Maar ook Fo-ti, Gember en Taurine zijn populair vanwege hun positieve werking.

Supplementen voor ondersteuning van je cholesterol kopen

Kruiden en supplementen voor het ondersteunen van je cholesterol koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Toont alle 20 resultaten