Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Allergie

Kruiden en supplementen tegen een allergie

Wanneer je last hebt van een allergie of van allergische klachten, is dat eigenlijk een heftige reactie van het immuunsysteem. Je immuunsysteem reageert op stoffen als een bedreiging voor je lichaam. In het geval van bijvoorbeeld hooikoorts treedt een allergische reactie op na het inademen van pollen en stuifmeel. Dit kan symptomen veroorzaken zoals een loopneus, niesen, rode en jeukende ogen, kriebelhoest en benauwdheid.

Wanneer je last hebt van een allergie kun je gebruik maken van supplementen om je lichaam te versterken en extra weerstand op te bouwen. Supplementen helpen je om je lichaam van binnenuit te verzorgen. Scutellaria en flavonoïden zijn bijvoorbeeld stoffen die helpen bij een allergie. Beide stoffen kunnen het vrijkomen van histamine in je lichaam verminderen.

Vaak worden aan supplementen tegen allergie ook andere ingrediënten toegevoegd, zoals bijvoorbeeld vitamine C of zink. Deze stoffen hebben een positieve werking op je immuunsysteem. Ze kunnen je weerstand verhogen en dat helpt wanneer er pollen in de lucht zijn.

Ben je op zoek naar supplementen om je te ondersteunen bij een allergie? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment met vitamines en natuurlijke supplementen. In deze categorie met supplementen voor een allergie vind je capsules met voedingsstoffen ter aanvulling op een gezonde voeding.

Het gebruik van voedingssupplementen bij een allergie

Een supplement kan een goede aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. In theorie kun je alle benodigde vitaminen en mineralen uit je dagelijkse voeding halen, maar in de praktijk blijkt dat knap lastig. Het gebruik van voedingssupplementen is dus altijd een toevoeging op je voedingspatroon. Gezond blijven eten en op je voeding blijven letten is belangrijk. Supplementen kun je gebruiken om je lichaam extra te ondersteunen als je last hebt van een allergie.

Bekende supplementen die vaak gebruikt worden als mensen last hebben van allergieën zijn Spirulina, Polygonum C, Hu Zang en Brandnetelblad.

Supplementen voor een allergie kopen

Voedingssupplementen ter ondersteuning bij een allergie koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Toont alle 6 resultaten